Belastingaangifte mag een maand later ingediend worden

Het is weer zover, de tijd om belastingaangifte te doen over het jaar 2014 staat voor de deur. Voor velen is het niet een favoriete bezigheid, maar toch is het noodzakelijk en tevens verplicht in Nederland. Het goede nieuws is dat de einddatum voor de belastingaangifte met een maand opgeschoven is. De uiterlijke aangiftedatum is hiermee vastgelegd op 1 mei 2015.

Hulp bij belastingaangifte zoeken

Zoals hierboven als genoemd is het belangrijk en noodzakelijk om uw belastingaangifte goed en tijdig in te dienen. Wanneer u niet helemaal thuis bent in de financiële wereld en belastingen is het aan te raden om hulp bij belastingaangifte te zoeken. Zo weet u zeker dat u later niet voor verrassingen komt te staan en een naheffing krijgt. Want een naheffing komt altijd ongelegen! Daarnaast weet een belastingadviseur of boekhouder waar u recht op heeft en voor welke aftrekposten u in aanmerking komt. Een belastingadviseur kost dus geen geld, maar levert geld op.

Belastingaangifte voor ZZP’ers

In Nederland schrijven de laatste jaren steeds meer mensen zich in als ZZP’er bij de Kamer van Koophandel. Een goede zaak, want ondernemer biedt mogelijkheden voor de ondernemer en Nederland. Toch hebben veel ZZP’ers geen verstand van boekhouding en dat is niet zo verwonderlijk. In het begin kiezen de meeste ZZP’ers om zelf de boekhouding te doen om er na een paar maanden achter te komen dat het erg veel tijd kost om alles goed op orde te krijgen (en te houden). Ook voor belastingaangifte voor ZZP’ers kunt u terecht bij uw lokale boekhouder en belastingadviseur.

Een belastingadviseur vinden in uw regio

Een goede boekhouder of belastingadviseur kan veel waard zijn en een hoop tijd schelen. Zeker met alle veranderingen die er iedere jaar doorgevoerd worden is het goed om een professional in te schakelen. Voor een belastingaangifte in Utrecht, Amsterdam of Groningen kunt u altijd terecht bij het landelijke netwerk BelastingadviesDirect.nl. Zo vindt u snel en makkelijk een belastingadviseur of boekhouder in uw regio.